Nu siktar vi på säsong 2012!

Vi närmar oss skrei fisket på Söröya med stormsteg och redan den 29 feb kommer de första gästerna, pratade precis med Ralph som är uppe på Söröya där han berättade att redan nu tar yrkesfiskarna många torskar över 20 kilo! Nytt för i år är att vi kan erbjuda våra gäster ett hett bad i jacuzzin efter ett svettigt fiskepass med värkande muskler (tips är att redan nu förboka den). Ralph har även börjat putsat upp i hytterna, rummen och även puben. Även i Havöysund kan vi erbjuda våra gäster jacuzzi, bastu och hytterna får nya möbler. Statoil kommer att ha kort automat nere på bryggan i år. Själv så har jag hög fiskefeber och börjat gå igenom mina fiske grejer! Vad den milda vintern kommer innebära för fisket skall bli spännande att se. Själv så tror jag att vi kommer spränga drömgränsen, 40+ på skrei fisket och sedan skall det bli spännande och se om vi får vår första svensk att ta 2 torskar över 30+(det är ju en hel del som har tagit en). Sist vill jag påminna att vi kommer att finnas på båtmässan så kom gärna förbi och snacka fiske!

Ulf”Oxen”Hugsén