Vi laddar för nästa år!

I onsdags förra veckan var vi på kurs hos vår motorleverantör Honda i Malmö. Flertalet av guiderna samt vår serviceman var på plats och uppdaterade våra kunskaper. Vi står nu väl rustade för att nästa säsong skall gå så problemfritt som möjligt! Vid både Söröya och Havöysund har vi också en extra Arronetbåt som står som reserv om något skulle hända med den båt ni använder. Vid Tromsö och Lofoten finns en reserv i form av Silver Eaglebåt. Vår serviceman Mats kommer också att finnas på plats större delen utav säsongen på de olika destinationerna.
Det är viktigt för oss att ni som kunder skall känna er trygga med de båtar som ni använder hos NSA.

I Fredags hade vi ett trevligt event med Fairpoint i Danmark. Förutom lite danskt flytande ”guld” så utvärderade vi deras produkter som vi använder oss av idag och fick även kika på lite intressanta nyheter för nästa år.
De har bl.a. tagit fram en ny jigg vid namn ”Big Bob”. Som namnet antyder så är det en STOR jigg!
Den kommer att finnas i en rad olika intressanta färgkombinationer och i 2 storlekar, 500 gram (30 cm) samt 700 gram (40 cm!). Till skreifisket så är jag övertygad om att denna jigg kommer att fungera utmärkt, i synnerhet den blå varianten…
Den ”mindre” modellen kan mycket väl fungera till hälleflundran också. De har ett par mycket intressanta färgkombinationer som jag tror fungerar bra till flundrafisket. Av lite undervattensbilder att döma så ser jiggen också ut att ha en väldigt bra gång även i låg inspinningshastighet.

Ser grymt fram emot att nästa säsong skall starta!

Jimmy