Sista veckan i Havöysund!

I onsdags morse så åkte de sista gästerna hem från Havöysund för denna säsong. Men vilken avslutning det blev! De båtar som gick efter torsk blev inte besvikna då det kom många fina torskar över 10 kg med topp på 19 kg, även Hälleflundrefisket var riktigt grymt med 29st över 120 cm och en riktigt bra topp 5 eller vad sägs om följande. 179, 151, 151, 150 och 150cm! Denna sista vecka så hjälpte alla båtar till med att både hitta fisken men även att behålla tålamodet uppe med lite roliga skämt över VHF radion. Förmodligen var nog omega 1 och omega 2 dom som fick fram de flesta skratten på sjön. Hjälps man åt att finna fisken så kommer resultatet för tro mig här finns fisk till alla! Jag skulle vilja avsluta med att tacka alla mina gäster som jag har haft förmånen att träffa denna säsong och hoppas vi ses nästa säsong som förmodligen blir ännu bättre! Ett sista tips till alla er som drabbas av fiske feber eller den grymma sjukdomen hälleflundra frossa! Ingen fara ta kontakt med ”doktor” Jimmy på kliniken Nordic-Sea-Angling så har han botemedlet!

Med vänlig hälsning
Oxen

Ulf ”Oxen”Hugsén

Årets fiskare 2011 !

Mums!

Martin med nytt PB på G!

September månad!