Glöm inte solskydd!

I går så var det så varmt att man fiskade i bar överkropp! Fisket efter hälleflundran fortsätter vara otroligt bra! Vi i guidebåten började köra efter hälleflundra för att avsluta med ett torskpass! Vi landade 5 hälleflundror med topp på 146 cm och dessutom tappade vi 3 riktigt fina fiskar. Även en annan båt tappade en bjässe efter 50 min fight! Jens båt fortsatte fiska bra och landade 9 st med topp på 128 cm och flera andra båtar fiskade riktigt bra! En annan båt tog ett kort kvällspass nära campen som sluttade med 140cm,
Idag söndag så kom det en heldel hälleflundror med topp flundra på 161cm. Vädret var lite sämre idag men helt ärligt så var det skönt att slippa den skarpa solen en dag.
Givetvis så simmar alla stora hälleflundror vidare! Kolla in fotot med killen som gör C&R samtidigt som den andra killen drillar en annan i bakgrunden! Våra camper rockar fett nu så varför inte testa september eller oktober fiske?!

Ulf ”Oxen”Hugsén/ Fredrik Schmiterlöw

Varför inte kombiresa ? Sol och fiske i Nord Norge i september månad!

liten hälle till guide.

Stor hälle till gäst!

Torska böj!