Fisket fortsätter att vara på topp!

Från Tromsö tog gästerna det lite lugnt och gick ut lite senare på dagen och körde flundra i närområdet vilket resulterade till 3 landade flundror med topp på 145 cm!

Första dagen för de nya gästerna på Söröya var outstanding med största flundran på 167cm men eftersom vädret tillät en andra tur till Storskalltaren så var det bara att passa på!
Första släppet för gästerna resulterade till en flundra på 142cm!
Första släppet för gudiebåten drillades en flundra som tyvärr klev av, samtidigt hade vi en efterföljare hela vägen till ytan.. Tredje driften i samma område smäller det tag i Benny Anderssons spö igen! En kort och relativt smärtfri fight senare så kan vi mäta flundran till hela 181 cm!!
Självklart fick denna fina flundra simma tillbaka ner i djupet igen!
De var också otroligt mycket torsk i området där torskar runt 15 kilos klassen landades på löpande band. Dagens största torsk som fångades av Christoffer i guidebåten landade på 20kg blankt, otroligt fin bergstorsk!

SÖRÖYA RULES!!

Johan Mikkelsen/ Robert Folkstrand

Christoffer med dagens största bergstorsk på 20 kg

Benny drygar ut sitt perrsonbästa på andra dagen från 132cm till mästerliga 181cm!!<br />Denna fisk uppskattas väga över 80 kg! Ett stort grattis till Benny!<br />” /></p>
</div><footer class=