Ny storflundra från Tromsö!

Det började i onsdags när vi hade skiftesdag i Tromsö och vår guide Eddie, hade en timma över och la sig bara ett par hundra meter utanför campen och filosoferade med jiggen i vattnet. Efter en kort stund drog det till i jiggen och efter en dramatisk fight kunde han ensam borda en flundra på 154 cm. På kvällen anlände det nya gäster och ett av de 2 båtlag som nu finns på campen provade på torsdagskvällen samma område och drog på en jättefisk. De ringde efter Eddie som kom ut till dom för att assistera och efter en grym fight kunde man dra in en flundra på hela 180 cm!!
Denna tid på säsongen och framöver under hösten så skall man inte underskatta fisket i närområdet utanför campen…
Både jag och vår före detta guide Burkhard lyckades i fjol trots få timmar i Langsundet förbättra våra personbästa på hälleflundra. Detta endast någon minuts båtfärd från campen. Vi hade också några gäster som besökte oss i Oktober i fjol som under vår guide Uffes uppsyn drog på och tappade en sjukt stor flundra inte långt från campen…
Skulle gissa på att bensinförbrukningen blir låg kommande dagar…

Jimmy