Sanslöst fiske!

Rapporterna haglar tätt från våra olika destinationer. Vi själva firade vår testfiskevecka igår kväll under en ganska blöt tillställning. Vi inväntar just nu på att det skall bli flod så att vi kan plocka upp båtarna och köra dom till Tromsö, där de skall användas under säsongen. För er som mailat och inte fått svar får vänta till tisdag/onsdag när jag är tillbaka på kontoret.

På Söröya har det varit helt magnifikt fiske de sista dagarna! Vår serviceman Mats Persson åkte idag ut i finvädret för ett par timmars ”pillemete” strax utanför hamnen. Han landade där ett nytt NSA-rekord på sandskädda. Fisken vägde hela 1045 gram och mätte 44 cm!
Övriga båtlag drog ut på årets första ”Storskalltartur” och vilket fiske de hade!
Flera mycket stora hälleflundror fångades, den största mätte 183 cm, massor av torsk mellan 15-20 kg, gråsejar upp till 13,5 kg m.m.
Kalasväder och många nöjda gäster!

Vid Havöysund har det också varit mycket bra fiske. Från guidebåten drog man flundra upp till 55 kg och från övriga båtar har det fångats flundror upp till 158 cm det sista dygnet. Vår guide Eddie testade också rödspättefisket och drog årets hittills största rödspätta på 2,8 kg.
Kalasväder och många nöjda gäster även här!

Vid Tromsö kom fisket igång igen efter att ha varit dåligt ett par dagar. Idag hade man bra torskfiske och man drog även en del mindre flundror. Tyvärr tappades ett par riktigt fina flundror….

Jimmy