Alla destinationerna igång!!

Nu är vi äntligen igång på alla destinationerna!
På Söröya har man varit inblåsta de senaste 2 dagarna, men idag kunde man komma ut i närområdet. Sjön var fortfarande ganska besvärlig, men vilket fiske det är för tillfället!!!
Idag var det bara 2 båtar med totalt 4 gäster som var ute och fick uppleva ett magnifikt torskfiske. Ros-Marie började med att släppa ner jiggen i mynningen till hamnen och drog genast på en torsk på 13 kg!
I gigantiska områden utanför Sörvaer jagade torsken lodda ända upp till ytan så att det bokstavligen ”kokade” av torsk!!
Man kunde sedan välja vilken torsk man ville ha och sänka ner jiggen!!
Inga monstertorskar, men många mellan 10-20 kg gjorde detta ”kikfiske” till en alldeles extra upplevelse!
Från och med i morgon så skall det vara svaga vindar så långt man kan se på väderprognoserna och våra 4 gäster kommer med all sannolikhet få uppleva ett fiske i ”hästväg” de närmaste dagarna!!
Lite synd att vi inte har fler gäster på Söröya just nu, som får uppleva detta….
Har själv varit med om detta ”kikfiske” en gång tidigare på Söröya för en 12-13 år sedan och det är riktigt häftigt!
Kan ni komma iväg på kort varsel så skall ni inte missa denna chans till ett fiske som är helt otroligt och dessutom med väldigt lovande väderprognoser!
Hör av er till oss, så skall vi dessutom också ge ett rabatterat pris!

Vid Tromsö anlände våra första gäster för säsongen igår kväll. Uffe följde med våra gäster från Ryssland ut idag och trots ganska tuffa förhållanden så hade man ett hyggligt fiske efter torsk upp till runt 10 kg. Man drillade också en hälleflundra under några minuters tid innan den klev av…
Våra ryska gäster var mycket nöjda med inledningen och även här ser väderprognoserna väldigt bra ut framöver och vi väntar på första hälleflundran!

Vid Havöysund anlände de första gästerna också igår kväll och här lyckades man fånga ett par flundror första dagen, även om de var av modell mindre…
Man fångade också en hel torsk till strax under 10 kg samt lite havskatter.
Även här var gästerna väldigt nöjda med inledningen och det blir säkert ännu bättre när vädret stabiliserar sig!

Bild från dagens fiske utanför Tromsö.

Jimmy