Härlig inledning på Söröya!

I strålande väder drog guidebåten och ytterligare 3 båtlag ut från Söröya. Lite gammal sjö i morse, men det lade sig allt eftersom under dagen. Det var fortfarande väldigt bra med fisk och dagens största på 26,5 kg drogs utav Björn Stoor. I den båten var det 3 man som slog personbästa första dagen. Vår guide Eddie som är extraguide ett par dagar på Söröya innan han skall upp till Havöysund, åkte ut med några av gästerna och de 3 gästerna i hans båt kunde också summera ihop personbästa när dagen var slut. De drog 3 torskar över 20 kg från ”Eddies” båt. Från guidebåten med Uffe i spetsen, så drogs det också en hel del fisk, men inte av det större slaget…
Under förmiddagen så fanns det också lite sjösjuka i denna båt….
Vi hoppas nu att meterologerna har fel, så att de får chansen att få känna på det helt fantastiska fisket utanför Söröya under resterande dagar.
Gästerna är i alla fall väldigt nöjda med den fina inledningen!

Jimmy