Nya jiggar till säsongen 2011

Kineticfishing/Fairpoint Outdoors kommer med en hel del nya intressanta produkter för 2011. Bland annat kommer en serie nya jiggmodeller att presenteras och först ut är en kopia av en kungfisk.
Studier har gjorts utanför Island där det visat sig att 75% av födointaget för hälleflundrorna består utav kungfisk. Vi har också i Norge funnit en hel del kungsfisk i magen på hälleflundrorna. Jiggen kommer att finnas i 5 olika färger och 2 olika vikter (295g och 395 g) och kommer att finnas i välsorterade sportfiskebutiker. Dessa kan också beställas från Nordic Sea Angling eller köpas på plats uppe på våra olika fiskecamper. De beräknas vara i butikerna under Mars månad 2011.
Hälleflundrorna lever farligt!
Här nedan kan ni se en yotubelänk på hur ”Red Ed” rör sig i vattnet:
http://www.youtube.com/watch?v=vZf1LzQzSHU

Jimmy

Red Ed