Säsongen nästan slut….

Nu är det inte mycket kvar på säsongen…
Både Söröya och Havöysund har vi stängt ner för säsongen, men vid vår camp utanför Tromsö återstår det dock ännu en bokning. Vi väntar 3 st danska gäster som skall besöka oss mellan 20-27 Oktober. Det är lite synd att det inte varit fler gäster nu i slutet på säsongen då både vädret och fisket varit riktigt bra! De senaste dagarna har det uppmätts temperaturer utanför Tromsö på upp till 17 grader!!
Lägg då till en knallblå himmel och svaga vindar så kan man summera ihop ett riktigt fint höstväder!
Uffe har varit ute 2 kortare turer uppe i Havöysund. 1 tur med folk som jobbar med vindkraftverken och 1 tur med våra mekaniker från XL-Marin. Det har varit väldigt mycket fisk på båda turerna och de har också fångat en del hälleflundror. Tyvärr så förlorade Thomas från XL-marin en riktigt fin fisk i går….
Nu är det en massa kontorsarbete som gäller inför nästa säsong och vi beräknar att skicka ut fakturorna om ca. 2-3 veckor då de nya broschyrerna skall vara klara.

Jimmy