Galet bra fiske!!

Fisket efter hälleflundra fortsätter att vara grymt bra!!
Från Havöysund rapporterar Uffe om flundror på ”löpande band”! I går drogs det flundror upp till 147 cm. Från en av båtarna fångade man hela 10 flundror varav 9 st över 15 kg enligt mått-tabellen!!
I dag fortsatte det sjuka fisket och värst idag var Uffe själv med en flundra på hela 163 cm, fångad över 6 m djup. Uffe såg flundran komma och ta jiggen och sedan följde en dramatisk kamp med långa rusningar innan fisken kunde mätas och åter släppas!
Vid Tromsö så har vi tyvärr inga gäster, men Burkhard kunde inte hålla sig ifrån fisket efter vår lyckosamma gemensamma tur i torsdags. Han och en god vän från Tromsö drog ut för några timmars fiske 10 minuter från campen. Ganska omgående drog Burkhards kompis på en stor fisk som han drillade försiktigt till ytan. Redan efter några minuter var den uppe vid ytan, men där började den att kasta med huvudet och jiggen föll ut….
Fisken bedömdes till att vara mellan 180-200 cm lång….
Även idag är Burkhard ute och när jag pratade med honom tidigare idag så berättade han att det var strålande sol, vindstilla och alldeles för varmt för att flytoverallen på sig…
Upplev du också hälleflundrafisket när det är som bäst!!

Jimmy