Superväder!!

Efter några dagar med dåligt väder, så blev det äntligen bra väder. När man tittar ut från fönster i Tromsö möts man av en klarblå himmel och ett helt spegelblankt hav! Redan i går eftermiddags blev det bra väder och vi åkte ut med ungarna för ett par timmars fiske. De drog massor av fisk strax utanför campen, men inga av större storlek. Fransmännen och Tyskarna fick också en hel del fisk, men inga större därifrån heller förutom havskatt upp till ca. 7 kg.
”Svenskbåten” drog i väg på en längre tur och kom inte tillbaka förrän i natt/tidigt i morse, så vi inväntar rapporter därifrån.
Jag och familjen åker nu ut till Bårdsetsundet för att besöka Marit och Vidleiv i deras hytta. Denna gång åker nog ens egna fiskeprylar med i båten, då detta är en för bra fiskeplats för att låta bli att fiska….
Vid Havöysund så är man också igång och fiskar efter blåsten, har inga rapporter mer än från bloggen, men det ser ut som de haft ett hyggligt fiske.
På Söröya drog man iväg tidigt i morse och guidebåten + ytterligare 2 båtlag skall testa ytterligare en ny fiskeplats som ser intressant ut för hälleflundra.
Jag tror stenhårt på denna plats och det skall bli mycket intressant att se hur det går för dem!

Jimmy