Superkolja fångad i Havöysund!!

I dag så fångade en av våra svenska gäster en otroligt stor kolja på hela 6,5 kg!! Den i särklass största koljan som är fångad av någon av våra gäster. Tyvärr så förstod nog inte fångstmannen att detta var en unik fångst, så inga bilder blev tagna……
Fisken väckte i alla fall uppmärksamhet vid rensbordet!
I övrigt så har det varit en ok fiskedag vid Havöysund med mycket torsk, havskatter, hälleflundror upp till runt 20 kg m.m.
Det har också varit ett helt fantastiskt väder med helt bleke hav och blå himmel.
Även vid Söröya så har vädret varit mycket bra i dag och de flesta båtarna har dragit på långtur. Från guidebåten rapporteras det om ett trögt fiske sist jag pratade med dem. Man hade nollat på flundra och bara fångat torsk upp till 13 kg. Från övriga båtar skall det fångats några flundror samt torskar över 20 kg.
Från Tromsö så har jag tyvärr ingen rapport om fisket ännu….

Jimmy