Norge nästa!

I morgon bär det återigen iväg till nordnorge!
Undrar faktiskt för vilken gång i ordningen?
Börjar bli några resor nu….
Denna gång bär det iväg på ett ”testfiske” på ett ställe som vi hoppas kunna presentera till 2013 el. 2014. Helt klart ett ställe med stor potential, inte minst för fisket efter hälleflundra. Då vi skall traila upp en ny båt som senare skall till Havöysund, så startar vi inte fisket förrän på tisdag i nästa vecka. Vi kommer att rapportera på hemsidan om testfisket, så håll utkik!
Är inte tillbaka på kontoret förrän 31:a Maj, men jag finns tillgänglig på telefon och kommer även att ha tillgång till internet större delen utav tiden. Det kan dock ta något längre tid än vanligt innan ni får svar på mailen.
På övriga destinationer så rullar det på och det känns som att det är en otroligt positiv stämning på alla camperna!
Vi har en gemensam nämnare i fisket som för oss samman och detta skapar en otroligt bra social atmosfär på våra camper! Det är många kontakter som knyts där uppe och många av våra gäster finner också nya framtida fiskekamrater!
Denna vecka har startat med bra väder och svaga vindar, men nu till helgen så blir det tyvärr riktigt tufft väder vilket kommer att försvåra eller ställa in fisket på våra camper, men många tycker att det är skönt att få en sovmorgon efter några långa fiskepass och kunna avnjuta lite god mat och dryck i lugn och ro. På måndag skall vindarna börja avta igen och då är batterierna full-laddade igen!

Jimmy