Fiskecampen klar i Tromsö!

Nu äntligen är Vidleiv och Marit färdiga med sitt drömprojekt!
Dom skall verkligen vara stolta över vad dom åstadkommit!
5 st stora hytter på runt 100 kvm står nu färdiga alldeles vid sjökanten längs Langsundet strax utanför Tromsö. I hytterna finner man bl.a 4 sovrum, 2 badrum med dusch och toalett och i övrigt en mycket hög standard på boendet. 3 av hytterna har också en liten bastu och en hytte är anpassad för handikappade och allergikänsliga.
Utsikten från dessa hytter är också magnifik!
Intill hytterna så har man också fört upp en byggnad med rensrum för fisken samt en mindre cafeteria. På ovanvåningen i denna byggnad kommer vi att tillhandahålla uthyrning av flytoveraller och fiskeutrustning samt en mindre shop med fisketillbehör för fisket i detta område.
Vidleiv och Marit har också framtida planer på att utöka faciliteterna med en restaurang/pub m.m
Denna plats ligger väldigt väderskyddad och fisket efter inte minst hälleflundra är fantastiskt. Vi fiskar på djup mellan 6-30 m och medelvikten på hälleflundrorna ligger runt 20-30 kg!
Strax utanför campen finner man också gott om havskatter med exemplar över 10 kg samt ett gott fiske efter mindre torsk och sej. Plattfiskmetet är ännu så länge ganska oprövat här, men det skall ha fångats rödspättor på upp mot nästan 5 kg på spö i detta område….
Under nästa år kommer vi att ha 2 st nya Arronetbåtar samt 2 st Silver Eaglebåtar på plats. Givetvis ligger det också ytterligare en Silver Eaglebåt som reserv om något skulle inträffa med någon båt. Ingen missad fisketid för våra kunder!
Att ta sig hit är också väldigt enkelt, fiskecampen ligger endast 40 min bilfärd från Tromsö flygplats som har många avgångar/ankomster dagligen.
Välkommen du också till Tromsö/Langsundet 2010!

Jimmy

Hav og Fjell Fiskecamp