Flundrafisket fortsätter i Tromsö…….

I går kväll anlände det 3 nya flundrafiskare till campen vid Tromsö, bl.a våra guider Uffe och Lars. Uffe fick stanna hemma denna första fiskedag för han skulle hämta upp ytterligare 2 gäster i dag på flygplatsen, men Lars och hans kompis Brian Ahlers åkte ut i strålande solsken för att fiska hälleflundra.
Man åkte till fiskeplatserna strax norr om Langsundet och under dagen så har man haft massor av kontakter och väldigt många efterföljare…..
En hälleflundra har man i allafall lyckats övertyga att bita ordentligt tag om jiggen och efter en bra fight på endast 6-8 m vatten kunde man lyfta in en flundra på 21 kg i båten. I morgon så åker alla 5 ut och med tanke på all aktivitet bland flundrorna i dag så skall det bli spännande att se vad som händer dom närmsta dagarna!!

Jimmy