Sista dagarnas fiske!

Efter ”mördarpasset” på Söröya under söndag/måndag där dom flesta av gästerna körde ett fiskepass på över 30 timmar (!) så blev dom avslutande dagarna ganska lugna då man passade på att njuta av naturen och det fina vädret. Givetvis kom det upp en del fina fiskar med torskar upp till 23 kg samt hälleflundror upp till 124 cm (20-25 kg). Det har varit fantastiskt fiske på Söröya sista tiden och inte minst vid det nya stället som vi har börjat att utforska.
I dag är det bytesdag på Söröya och ett nytt garanterat fiskesuget gäng anländer under kvällen.
Vid Havöysund så var det bytesdag under måndagen och under första fiskedagen i går så fångade danskgänget flundror upp till 131 cm (ca. 30 kg) samt ytterligare en del fina exemplar. Vår guide Daniel Lindblom rapporterade om flundror upp till 25 kg från hans båt samt en del mindre exemplar. Under dagen har det varit en frisk västanvind som försvårat fisket men från Daniels båt har man fångat några flundror upp till 11 kg under dagen. Redan under morgondagen ser väderprognoserna bra ut igen och nya rapporter följer!

Jimmy