20+ torsk i Havøysund

I Havøysund melder Daniel om både godt vejr og ligeså fiskeri. Flere af bådene er stadig på havet her kl. 21. En del torsk på 10-14 kg og en torsk på 20,7 og ikke mindre end 137 cm (se bloggen) er fanget i dag – indtil videre camprekord. Men den rekord holder nok ikke så länge!.Der er også meldinger om helleflyndere op til 10 kg, fra de både, som er kommet ind.
På Sørøya gik kveitecuppen i gang i dag. De fleste af gästerne valgte, at satse på at fiske langs kysten, hvor der ofte før er fanget rigtig store flyndere under cuppen. Der blev landet mange, men desvärre kun mindre flyndere op til 12,4 kg. Der var også nogen, som fiskede på et par knolde lidt lägere ude og fangede mängder af torsk op til 17kg.
Temmelig usädvanligt, at der ikke er kom større fisk på en konkurrencedag, men de kommer i morgen!

Hans