Välkomna till båtmässan i Göteborg!

Vi kommer att närvara på båtmässan i Göteborg som startar nu till helgen. Ni finner oss i Hondas monter där ni även kommer att kunna beskåda vår nya guidebåt från Arronet som skall placeras på Söröya i mitten på Maj i år.
Här visar också vi film från havsfisket i nordnorge, delar ut broschyrer samt svarar på era ev. frågor.
Per Jonasson finns också på plats och ta gärna chansen att diskutera hälleflundrafiske med den kanske skickligaste guiden på denna sidan av Atlanten när det gäller denna typ av fiske. Per berättar också om sina planer om guidat fiske i Norge tillsammans med Nordic Sea Angling och varför inte passa på att boka in en vecka guidat fiske eller med våra hyrbåtar 2009? Än finns det lite platser kvar!
Vi finns på plats 30/1-1/2 samt troligtvis också sista helgen 7-8/2. Eventuellt kommer också någon representant från Nordic Sea Angling att finnas på plats måndag-fredag 2/2-6/2 under kortare stunder.
Vi ses på mässan!

Jimmy