Säsongens sämsta väder……….?

Denna sommar har erbjudit många dagar med svaga vindar även om solen inte har varit framme lika mycket som vanligt. Men, just nu så är det bara att tycka synd om gänget som är uppe på Söröya som tyvärr ser ut att ha prickat en vecka med sommarens sämsta väder……
Dom senaste 2 åren vid denna tid så var det soligt, svaga vindar och behagliga temperaturer, men inte i år….
Gänget som är där uppe nu anlände i torsdags kväll och inledde fisket under fredagen. Under fredagen och lördagen så har det varit vindar runt 5-8 m/s så det har varit fiskbart men man har varit begränsade i val av fiskeplatser. Det har fångats några mindre hälleflundror, torskar upp till knappa 10 kg samt en del annan fisk som rödspättor, koljor m.m
I dag ser det ut att vi får ställa in då vinden vänt över till nordväst och ökat…….
Vi håller tummarna för att vinden lägger sig snart och att dom får en bra avslutning på sin vecka!

Jimmy