VARNING!

Eftersom dom har upptäckt tunga metaller och även radioaktivt material från vraket ”Murmansk” som ligger strax utanför Sörvaer uppmanar vi våra gäster att INTE äta fisk som är fångad i närheten av denna plats. Det radioaktiva materialet som upptäckts vid ett försök till återvinning av vissa delar visade på mycket låga halter och skall inte farliga för människor om man inte är i direktkontakt med detta. Vraket har däremot också visat tecken på att läcka vissa tungmetaller och även om inte myndigheterna har gått ut med några restriktioner så tycker jag ändå att man inte bör äta av denna fisk tillls vi vet något mer om detta.
Framförallt är detta en av dom främsta platserna för fiske efter rödspätta, sandskädda m.m
Givetvis kan man fortsätta att fiska här men släpp tillbaka fisken!

Jimmy