Fler världsrekord på gång?

Som ni kanske såg i gästboken så räckte Anders lubb till ett nytt världsrekord och vikten fastställdes till 17,2 kg på krönt våg. Man körde in rätt omgående då vi lyckats få tag i folk på fiskfabriken så fiskarna kunde vägas på krönt våg. Tyvärr så fattades det 100 gram på Stefans kungsfisk till världsrekordet så man bestämde sig för att köra ut igen direkt och otroligt nog lyckades man med bedriften att fånga ett världsrekord även på kungsfisk!
Patrik Rickard fick den största av alla stora och vikten på denna var 8,98 kg!
Sammanlagt fångade man 4 lubbar mellan 11-17,2 kg samt en hel drös kungsfiskar över 7 kg.
Jakob ringde precis då det givetvis lät lockande med detta fiske och i deras första nedsläpp drog man en kungsfisk på 8 kg och en på 8,25 kg, var skall detta sluta???

Jimmy