Bra hälleflundra på testfisket avslutningsdagen!

Hans rapporterar om ett väldigt bra hälleflundrafiske sista dagen från testfisket på vår nya destination. På 2 båtar fångade man mellan 10-15 hälleflundror varav dom 3 största vägde 26,5 kg + 18,5 kg + 18,0 kg. Man hade också ytterligare många kontakter. Den ena 18 kg:s flundran högg på en plats med ett bottendjup på 9 m…….

En del stortorskar mellan 10-15 kg fångades också under gårdagen. Hans och hans 2 båtkompisar har åkt hem i dag medan det andra båtlaget stannar ytterligare för en dags fiske. Till denna plats skall jag själv åka upp den 6 juli för en andra testfiskeomgång tillsammans med Hans och 2 andra förväntansfulla sportfiskare!

Om vädret tillåter då så skall vi också försöka testa djuphavsfisket som skall vara riktigt bra här!
Nedan ser ni ett par av hälleflundrorna samt avslutningsmiddagen från en av hytterna.

Jimmy

Poul med 18,5 kg

Bernhard med 18,0 kg

avslutningsmiddag i hytten