Skreien går till!

Efter en eländig vinter vädermässigt med väldigt mycket blåst i nordnorge så har nu vädret börjat att stabilisera sig och fiskarna kommit ut för att fiska efter vandringstorsken (skreien) från Barents hav. Just nu dras det väldigt mycket stor fisk i garnen och linorna utanför Söröya. Loddan har kommit in och med den följer torsken och allting pekar på en väldigt bra skreifiskesäsong detta år!
Vill du ha chansen att uppleva stortorskfisket när det är som bäst i en underbar miljö så kontakta oss på mail el. tel.
Jag själv åker upp redan 18 mars för en veckas fiske tillsammans med några kompisar och våra ordinarie resor startar 16 April. På dessa 2 sista Aprilveckor finns fortfarande en del platser kvar och skulle det behövas så startar vi upp tidigare om intresse finns.
Skreifisket brukar vara tills början på Maj månad och i fjol så fick vi dom största mängderna med skrei i månadsskiftet April/Maj.
Välkomna till Storfiskens Rike!

Jimmy