Nytt norskt rekord!!!!!!!!!!!, uppdaterad kl. 18.30

Frågan var nästan bara när och inte om norska rekordet skulle slås på kungsfisk. Efter det nya stället som levererat så många stora kungsfiskar på den lilla fisketid vi har provat där så bröt vi äntligen gränsen i dag. Björn Olovsson heter den lycklige som nu kan ståta med en kungsfisk på hela 8,8 kg i sin fångstjournal! I båten hade han också tidigare ”Uerkungen” Fredrik Meyer som nu fått abdikera och som numera går under namnet ”uerpraktikanten”. Båtarna åkte omedelbart in för kontrollvägning och efter en firarmiddag skall man ut och prova lyckan igen. Från guidebåten drog man också ett nytt camprekord på långa och den nya vikten ligger nu på 10,5 kg. Man tappade också en mycket stor fisk från guidebåten som slet av linan…..

Det kan ha varit en riktigt stor långa, hälleflundra eller fläckig havskatt………..

Jimmy

Kungsfisk 8,8 kg, nytt norskt rekord!