Varmt….

Fisket har börjat för det nya gänget i riktig högsommarvärme! Det har dock blåst en 6-8 m/sek från ost vilket gjort att vi hållt oss till dom landnära fiskeplatserna. Det har fångats en hel del hälleflundror men än så länge bara mindre. Daniel Kristensson från Klippan tappade tyvärr en 20 kg:s flundra i ytan när vi låg intill och filmade fighten. Vi själva fick ett par mindre flundror i vår båt och tappade en större bit efter en kortare kamp. En katt runt 6 kg fick också syna båtdäcket från vår båt idag. Det har också kommit en del fina katter upp till 10 kg under förra veckan. Jakob Lindberg som bokat 2 veckor fiskade själv under onsdagen och drog själv 8 mindre hälleflundror. Det är nog också ett nytt camprekord på antal hälleflundror av en och samma person och dag förutom det nya rekordet dom hade på 45 hälleflundror på en båt och vecka!

Jimmy