Försvunnen mobil…..

Under helgen har jag lyckats att göra av med min mobiltelefon så detta nummer är nu spärrat fram tills jag får det nya simkortet på tisdag/onsdag. Ni kan välja att ringa mig på hemtelnr 0435-129 10 eller använda mailadressen så länge.
På Söröya har det varit riktigt fint väder med strålande sol och svaga vindar dom sista dagarna. Skreien verkar däremot ha försvunnit och fisket efter torsk har under några dagar varit ganska trögt. Men det har fångats en hel del havskatt upp till ca. 6 kg och några små hälleflundror. Thomas och våra 2 holländska gäster provade djupfisket efter kungsfisk häromdagen och drog massor av kungsfisk under en kort stund upp till 1,5 kg. Verkar finnas hur mycket kungsfisk som helst här uppe!
Sejen har börjat samla sig runt grundtopparna och efter den jagar dom större hälleflundrorna och stortorsken. Så den första större flundran borde vara på G. Idag fångades det också en del fina torskar upp till dryga 16 kg på grundtopparna.

Jimmy