40 meters bulor!

I går provade man runt på en hel del ställen och drog en hel del fisk upp till ca. 16 kg innan man slutligen kom ner till fågelberget under kvällen där det fanns enorma mängder med fisk! Man fiskade över djup på dryga 40 meter och det fanns torsk från 3-4 meters djup och ner till botten! På guidebåten drogs snabbt ett tiotal över 10 kg på en knapp timmas fiske och det fortsatte i samma takt under dom 3 timmarna man låg här på kvällen. Vår guide Thomas tacklade om till spinnutrustning och satte på en wobbler och började kasta. Detta resulterade i många fina torskar upp till ca. 12 kg! I den andra båten som också låg här fiskade Team Lord också framgångsrikt med många torskar över tio kg upp till ca. 19 kg. Dom passade också på att hala upp 4 st. hälleflundror av beskedligare storlek.
Det var alltså vansinnigt mycket fisk på plats i går!
Det har kanske inte kommit upp lika många 20+ torskar som jag hade förväntat men det beror nog mycket på att det är sådana sjuka mängder med torsk mellan 5-20 kg som hinner före…….
Idag kommer det ett gäng låååånga killar från Litauen, basketspelare där den längsta killen är hela 220 cm!
Om han får en fisk som är lika lång som han själv så lär det vara en stooor fisk!
Nya frysrummet har nu varit på plats sedan vi startade säsongen och det har fungerat utmärkt!

Jimmy