Fiskeguide Sökes!

Fiskeguide sökes!
Fiskeguide/campvärd sökes till vår anläggning på Söröya i nordnorge.
Nordic Sea Angling AB startades 2004 och dom första resorna gick av stapeln under 2005. Intresset för dessa resor har ökat lavinartat och vi har ökat kapaciteten på både boende och båtsidan allt eftersom. Vi satsar nu vidare med att utöka campen med olika faciliteter och ev. fler båtar till nästa säsong. Vi försöker att hålla en hög servicenivå mot våra gäster och har som mål att höja den ytterliggare.
Som fiskeguide/campvärd är du vårt ansikte utåt mot våra gäster och ditt arbete består av att representera oss på bästa möjliga sätt. Du skall serva gästerna med allehanda ting och informera om fisket, fiskeplatser etc. Vid ankomsten av nya resenärer skall båtar, elektronik regler m.m informeras till dom nya gästerna. Du kommer själv att aktivt fiska med några av gästerna i vår guidebåt mycket utav tiden. Till din hjälp har du Tor Andreasson som är ägare och ansvarig för boendet och övriga faciliteter. Ev. kommer det också finnas hjälp i form av en praktikant från sportfiskeakademien i Forshaga. Undertecknad kommer också att finnas på plats ett antal veckor under säsongen och då ges möjlighet till ev. semester efter övk.
Som person är du serviceinriktad, social, stresstålig, initiativrik och flexibel. En säsong som fiskeguide/campvärd bjuder på högt arbetstempo i en underbar miljö. Vi kan garantera dig många minnesvärda upplevelser tillsammans med oss och våra gäster, men även långa, arbetsamma dagar. En fiskeguide är alltid tillgänglig. Det ställs mycket stora krav på samarbetsförmåga och flexibilitet.
För att söka arbetet krävs att du är mellan 25-50 år, har ett genuint havsfiskeintresse och erfarenhet av havsfiske i Norge. Du bör behärska svenska i tal och skrift, engelska i tal och andra språkkunskaper ses som en fördel. Givetvis bör du ha en hög social kompetens och inte vara rädd för att prata inför större grupper. Du måste också ha båtvana och kunskaper om motorer och praktiskt handlag ses som en stor fördel.
Mer information om Söröya och resorna kan du hitta på www.nordic-sea-angling.se eller ta kontakt med Jimmy Andersson på 070-211 23 40 samt på info@nordic-sea-angling.se
Arbetet är en säsongsanställning från mars-september 2007. En viss utbildning ingår. Skicka in din arbetsansökan och löneanspråk (boende ingår och fria resor efter övk.) senast den 31/10 till info@nordic-sea-angling.se eller :
Nordic Sea Angling AB
Jimmy Andersson
Templaregatan 17
264 35 Klippan

Jimmy