Tur till Råsa

Idag drog alla båtar på långtur ut till Råsa. Det var massor av torsk men också många av mindre modell. Dom flesta av båtarna hade iallafall en 10-20 torskar över 10 kg/båt. En enda hälleflundra av mindre modell fångades på Sildbåen på vägen hem från Råsa. Igår fångades också ett antal hälleflundror men dom också tyvärr av mindre modell. Vädret var underbart idag med solsken och obefintliga vindar. På sildbåen fångades också ganska stor sej upp till 12 kg, så vi hade en härlig dag på sjön. Ytterliggare rapporter om det fantastiska rödspättefisket vi haft på sistonde har också kommit till min kännedom och det är väldigt mycket rödspätta i fint format som fångats dom sista dagarna. Vädret ser väldigt bra ut framåt också och med det kommer säkert fiskerapporterna att vara positiva!

Jimmy