Storskalltarpass, uppdaterad kl. 10.30

Igår var det lite halvblåsigt och man fiskade rätt nära land. En och annan skaplig fisk kom upp och vår guide Sebastian hade bland annat följe av en ganska stor hälleflundra vid Breigrunn som var och ryckte i hans krokade kolja hela vägen upp. När den var uppe vid ytan lyckades den dra loss koljan tyvärr utan att fastna på kroken….. Det var iallafall en nervkittlande upplevelse. Fick nyligen telefon från honom nu på morgonen och då hade nästan hela gänget dragit till Storskalltaren och efter ett par timmars fiske så hade man i guidebåten fått en del fina torskar och 3 st hälleflundror varav Sebastian hade klippt 2 av dom. En fjärde hälleflundra, troligtvis större, höll dom samtidigt på att drilla medan han ringde……..
Återkommer säkert med fler rapporter under dagen…

Jimmy