Trögt fiske

Igår tisdag var det trögt fiske för dom flesta båtarna. Alla dagar här uppe är inte bra även om dom flesta dagar ger mycket och stor fisk. En del har kanske lite för stora förväntningar när man kommer hit, men alla får inte sin drömfisk på var resa hit! Många av våra resenärer slår oftast flera personbästa på flera olika arter men återigen så har det en hel del med individens skicklighet och sen att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Även om vi har en guide på plats hela säsongen så ser man ofta att gästerna som har varit här tidigare är mer framgångsrika i sitt fiske. Guiden kan hjälpa er till viss del men egen erfarenhet är minst lika viktig! När det gäller bokningsfronten för 2007 har det återigen tagit fart så vänta inte för länge med att reservera platser för 2007! Som tidigare sagt är det inget bindande nu att reservera platser till nästa säsong. Avstämning sker först i september och därefter skickas depositionsfakturorna ut. 3 av resorna är redan fullbokade och på ytterliggare ett par resor är det bara ett fåtal platser kvar.

Jimmy