Bra fart med bokningarna för 2007!

Sen reseprogramet släpptes i torsdags har det varit mycket stor efterfrågan för 2007. Tre utav resorna är redan fullbokade och på övriga resor har det också kommit in en hel del bokningar. Som tidigare sagt är det inget bindande att reservera platser redan nu, utan en avstämning sker i September då depositionsfakturorna skickas ut. Med risk för att vara tjatig så har det varit 16,8 grader varmt på Söröya idag, blå himmel och totalt vindstilla! Bättre inledning vädermässigt som vi haft denna säsongen kan man inte ha!
Det känns lite märkligt när man gott och väl 200 mil söderut har betydligt kallare och regnigt…. Fisket har varit fortsatt bra med otroliga mängder med fisk men än så länge ingen över 20 kg från det 7 man starka gänget som är däruppe nu. Man har i allafall fått mängder med fisk mellan 10-19 kg och med det fantastiska sommarväder man har där uppe nu så är dom givetvis helnöjda! Dom åker hem på fredag morgon så man har fortfarande ett par dagar på sig att bända upp en stortorsk över dom 20 eller varför inte en hyfsad hälleflundra?

Jimmy