Reseprogram för 2007!

Vi har nu släppt reseprogramet för 2007!
Ni kan redan nu reservera platser till säsongen 2007 utan att det är bindande. En avstämning sker i September och först då skickas depositionsfakturan ut. Det har varit väldigt mycket förfrågningar för säsongen 2007 och mycket tyder på att många av platserna kommer att gå åt fort! Passa på att boka/reservera plats till ett av Norges absolut hetaste ställen för stor fisk och detta i en underbar miljö! Vi kommer att fortsätta att satsa på att ge er gäster bästa möjliga service och det kommer säkert att hända en hel del saker ytterliggare till nästa säsong. Vi har tvingats att höja priserna lite mest pga. att det från 1 september i år införs en moms på boendedelen i Norge. Slitaget är också stort på båtar och elektronik och för att kunna hålla detta i så bra skick som möjligt så måste vi ta ut en högre avgift. Vi har haft en väldigt bra respons från våra gäster som har besökt oss på Söröya och vi hälsar både dom och nya gäster välkomna till Säsongen 2007!
Kontakta oss på mail info@nordic-sea-angling.se eller kontakta oss på 070-211 23 40 eller 0435-129 10 för din bokning eller om ni har några frågor. Reseprogramet hittar ni till höger här på hemsidan.

Jimmy