Johan Persson fick bada!

Igår fick äntligen Johan Persson från Lund bada. Han hade nämligen lovat att hoppa i hamnbassängen om han kom över det magiska 20 strecket på torsk. Vi körde ner till utkanten på Breiviksfjorden och provade en 4-5 ställen utan resultat. När vi skulle fortsätta till nästa ställe så körde vi över en topp som gick från 70 till 50 meter. Här skulle vi göra ett testsläpp och Johan krokade i en torsk på 19,1 kg i första släppet och Thomas Lundblad fick en 14 kg:s. I släppet efter drog Johan på något stort igen och efter en lång kamp så kom det upp en torskdubblè på 21,1 kg + 7 kg och badandet var ett faktum. Thomas var också nära 20 strecket med en på 19,85 kg och en på 18,1 kg. Vi fick också ytterliggare en hel del fina fiskar och även Bengt Persson från Södra Sandby som var med i båten passerade 10 strecket med några fiskar. Dom andra båtarna fiskade också skapligt och en av båtarna fick en hälleflundra på 11,7 kg strax söder om Silboen. Som vanligt var vädret strålande med klarblå himmel och helt stilla hav……

Jimmy