Stor kungsfisk igen!

Fisket efter torsk var fortsatt trøgt idag fast det visar mängder på ekolodet. Shadjiggarna har visat sig fånga dom størsta torskarna men man får då vänta lite längre mellan huggen då torsken inte är bitvillig. När vi har fiskat med pilk får man betydligt fler torskar men då oftast av modell mindre och en hel del felkrokade. Vi i vår båt provade idag också djuphavsfiske efter kungsfisk efter det lyckade fisket tidigare i veckan från en annan båt. Vi fick mycket kungsfisk den korta tid vi provade och den størsta vägde 3 kg och fångades av Esben Andersen. Vi får hoppas att nästa gäng som anländer i morgon kväll får uppleva ett bättre torskfiske. En kort summering av veckan från dom 12 resenärerna innebär ett 15 tal torskar øver 10 kg. 5 fiskar vägde øver 17 kg med en torsk på 25,5 kg i topp. Det fångades också havskatter, koljor, sej, lubb, kungsfiskar och mindre hälleflundror.

Jimmy