Bra torskfiske!

Fick sammanställningen från Per Lundberg idag. På sina 5 fiskedagar blåste 2 bort och på dom övriga 3 dagarna drog han stortorsk på löpande band. Dom 5 största han fick vägde 20,5+18,5+17,0+17,0+16,0 kg. Dessutom fick han en drös torskar mellan 8-14 kg. Någon hälleflundra var han inte i kontakt med utan han tar nya tag för denna plattfisk till nästa år på Söröya. På måndag anländer nästa gäng på 4 personer från Göteborg som ska prova djupriggsfiske efter hälleflundra. Deras fiske inleds på tisdag om vädergudarna är med dom. Ska bli mycket intressant att följa deras trollingfiske. På onsdag dyker det också upp ett annat Göteborgsgäng som har fiskat mycket hälleflundra på Söröya tidigare. Dom har under sina tidigare år här fångat nästan 100 st hälleflundror med toppfiskar på 40 kg. (2 st.) Vi ser fram emot rapporter!

Jimmy