På plats på Sørøya!

Kom upp i torsdags kväll och skulle inleda fisket under fredagen. Tyvärr var det blåsigt och endast ett par båtar gick ut på en kortare tur. Var ganska trøgt fiske och endast en fisk øver 10 kg kom upp. Idag lørdag slutade det att blåsa men det gick en hel del gammal sjø som begränsade fisket før oss. Var iallafall väldigt stora mängder med fisk runt breigrunn och massvis av torsk, kolja och sej kom upp. Inga jättestora men upp till knappt 15 kg kom upp. Några tyskar drog torsk upp till 22 kg på samma ställe idag. Førra gänget fick en bra avslutning sista kvällen i onsdags med strålande väder och en hel del torsk øver 15 kg kom upp med en størsta på 18,5 kg. Vädret ser bra ut framåt och med dom stora mängderna fisk här är nu så kommer det säkert upp en hel del fina fiskar framøver. Tyvärr så missades dagens fisk av Olof som tappade en stor hälleflundra efter 30 min kamp.

Jimmy