Tidernas hälleflundrafiske!!!

Igår tisdag upplevde vi något fantastiskt. Ragnar (Alexander Lukas) Lagergren inledde sitt fiske med en torsk på 21 kg på Runningen i førsta nedsläppet där ingen annan fick någon fisk. Vi fortsatte till Storskalltaren och fick en del fina torskar och sejar. Helt pløtsligt slutade fisken att hugga och vi fick några våldsamma hugg. Førsta man att ropa på vhf:en var givetvis Ragnar som efter 1 timme och 45 min kunde borda en flundra på 62,5 kg. Strax efter ropade en annan båt att dom hade en storkveite i båten som senare visade sig väga 103,5 kg och fångades av Rickard Gustafsson! Ragnar fick ytterliggare ett monsterhugg som släppte efter en rusning på 50 m. Strax efter det pilkade han oengagerat i mellanvattnet før att han inte skulle ”knäcka” sina fiskekamrater. Resultatet blev givetvis ytterliggare en hälleflundra på 30,6 kg! Dessutom fick vi ytterliggare hälleflundror upp till 15 kg och tappade några riktiga bestar efter 100 m rusningar och avslitna linor. Som bonus på denna otroliga dag bordades även 20 kg:s torskar!

Jimmy