Nya bjässar!

Igår torsdag var man tyvärr inblåsta och man fick ägna sig åt andra aktiviteter. Idag drog det in ett snöfall som varade nästan hela dagen, men å andra sidan hade vinden lagt sig nästan helt. Man drog in ett par sjömil in i fjorden på samma ställe som tidigare och började att dra upp fina torskar. På förmiddagen var det massor av torsk men ”bara” upp till en 12-13 kg. Efter middag började dom stora också att blanda sig in i leken. Man fick massor av torsk runt 16-17 kg som också kunde återutsättas eftersom man fick dom på runt 20 m djup där man hade ett bottendjup på 35-40 m. 2 st. bjässar fångades också varav den största vägde 25,4 kg fångad utav Henrik Svensson tätt följt utav Tommy Andersson med en på 24,8 kg. Är helt övertygad att det inte finns något annat ställe i Norge där man har så stor chans att fånga torsk över 20 kg och varför inte en över 30? Den största än så länge denna säsongen är på 38 kg och fångades av en Holländsk sportfiskare. Till nästa skreifiskesäsong kommer det att finnas minst 3 båtar ytterliggare och vi kommer att ordna resor med guide på plats då. Ska försöka komma ut med ett reseprogram för 2006 redan nu under Maj/Juni i år eftersom efterfrågan är väldigt stor.

Jimmy