Namnlösa inbetalningskort!

Fick den 9/2 in 3180:- utan avsändare på inbetalningskortet. Det är JÄTTEVIKTIGT att ni som inte betalar över internet utan använder inbetalningskorten istället att ni skriver faktnr eller namn. Framöver kommer jag själv att fylla i namn på inbetalningskorten innan jag skickar ut dom. Hör av dig till mig om du har betalt detta belopp dom senaste dagarna. Redan den 20/3 åker det upp 3 killar för att prova skreifisket på Söröya och ett annat gäng på 6 personer åker upp där den 28/3 så vi väntar med spänning på att rapportera från deras fiske däruppe. Till 2006 kommer vi med all sannolikhet att anordna resor med guide upp till Söröya redan tidigt på våren just för att prova fiska efter den riktigt stora torsken. Varför inte en på 47,1 kg som dom vägde in på fiskemottagningen i Sörvaer förra året?

Jimmy