Vraktur från Simrishamn

I lördags var vi ute i strålande väder tillsammans med Anders och hans far ifrån Team lilla My. I vår båt var det förutom jag själv, Fredrik, Johan och Jörgen Larsson ifrån tidningen Fiskefeber som var med. Vi utgick ifrån Simrishamn uppemot Hanöbukten. Det började trögt och vi bestämde oss för att gå söderut istället ner emot Bornholmsgattet. Ett stort antal vrak testades, men det var trögt fiske på allihopa. Vi började gå västerut och ju längre västerut vi kom ju bättre blev fisket. På dom sista vraken vi fiskade på var det gott om fisk mellan 2-7 kg.
Största fisken fångades av Jörgen och vägde 9,2 kg. Tyvärr blev detta en av få turer som vi inte lyckades att fånga fisk över 10 kg, men vi hade en underbar tur vädermässigt. Nu under slutet på denna månaden brukar där komma in stor fisk på en del av vraken, så det är bara att prova igen. Om du/ni är intresserade att följa med på en vraktur så ring mig för mer info på 070-211 23 40. Kommer att lägga in bilder och ett utförligare reportage ifrån årets Söröyaresa under denna vecka. Bokningar ifrån nästa års resor till Söröya kommer in med jämna mellanrum, så vill du vara säker på att få en plats så boka gärna i tid! Har fått en hel del förfrågningar om folk som vill ta upp egna trailerbåtar och kommer att arbeta fram ett förslag till dessa gäster. Båtarna vi annars använder uppe på Söröya är utmärkta, med moderna 4-taktsmotorer och bra elektronik. Det kan ju vara skönt att slippa sitta i bilen med båten hängandes efter sig i 30-35 timmar!

Jimmy