Det finns inget dålig väder bara dåliga kläder…

Hmmm…
Var i alla fall ute igen på öresund idag tillsammans med Christian och Anders.
Regnade i stort sett konstant under hela turen. Tur man i alla fall kan stå under tak emellanåt.
Var i alla fall gott om torsk i storleken 2-6 kg på Krabbaknutan. Ser fram emot lite sommarväder, borde i alla fall snart bli bra med tanke på den inledning av sommaren här nere.
Närmar sig också årets Söröyaresa som blir lite utav en testresa på lite nya platser inför nästa års försäljning utav fiskeresor. Kommer att försöka rapportera ifrån fisket däruppe så ofta som möjligt. I år blir vi 7 personer och 3 båtar som skall fiska däruppe. Ska bli skönt till nästa år att sätta sig på flyget och slippa dra båten efter sig 225 mil enkel resa. Har fått mycket positiv respons inför säljstarten av dessa resor som börjar i Augusti. Så är Du/Ni intresserad att följa med på dessa resor nästa år så boka i god tid. Begränsat antal platser!!!

Jimmy