219 centimeter inleder veckan i Havöysund!

Vi har verkligen haft em riktig pang start på veckan i Havöysund och flundra fisket är helt on fire! Redan första kvällen var vi ute lyckades landa 6 fina flundror på kort tid med dubbel hugg, flera runt 125cm, 135 centimeter och en på 144cm. Men det var när vi gick ut igår eftermiddag för nästa natt pass med siktet inställt på stor flundra som det blev riktigt tungt i grejerna.

Det tog bara en liten stund innan Tomas inledde kvällens fiske med en fin fisk på 137 centimeter och ett nytt fint PB, dock skulle fisket sedan vara trögt i många timmar fram till typ 21:00 när Allersjö sedan fick ett riktigt gött hugg och satte sitt nya PB på hela 162 centimeter! Då kändes det som att vi var något på spåren och vi koncentrerade sedan fisket till samma spot, vilket var ett bra val. Ett tag senare så får Magnusson ett hugg och krokar en fisk som vi snabbt insåg var av modell dröm fisk och att det nu var allvar på riktigt. Han fick kämpa hårt och efter två vändor vid båtkanten tillbaka till botten, så kunde jag äntligen landa den bråkiga fisken på magiska 219 centimeter! Helt fantastiskt och STORT mega grattis till Stefan som i många många år besökt nord Norge för dess fantastiska fiske, i hopp om att en dag få landa en sådan gigant, och nu vara en del av den eminenta 2 meters klubben!

Tight Lines// Douglas Dahlberg