Underbar vecka med fina fångster i Havöysund

Veckan som gått har bjudit på många fina dagar på havet, vi har haft campen full med riktigt taggade gäster och det har fiskats ordentligt. Torskfisket har fortfarande inte riktigt kommit igång, det känns att sommaren är sen i år och dom stora mängderna med större torsk är fortsatt ganska blygsam. Men våra holländare på campen träffade rätt en dag och fick många fina torskar mellan 10-15 kilo. Annars har vi gnetat på efter flundra en hel del och en fin natt när många av våra båtar valde att köra på hela natten, då lyckades Ellen dra en riktigt fin flundra och ett nytt PB på fina 157 centimeter! En annan dunder fisk kom i guidebåten under sluttampen på veckan då Ulf fick ett bra hugg på sin betesfisk och efter ett antal resor till nord Norge lyckades bända upp en super fisk på 174 centimeter och även där ett nytt PB!

Nu ser det ut som att sommaren närmar sig och prognosen inför nästa vecka ser minst sagt lovande ut med låga vindar och en hel del sol, detta skall bli extremt spännande!

Tight Lines// Douglas & Andreas