Inför säsongen 2021 startar vi upp med en ny destination, detta till följd av att det står klart med nya ägare utav anläggningen på Å, som har valt att satsa lite mer på den vanliga turismen än sportfisketurister, något som bidragit till att vi får en aningen reducerad kapacitet som följd utav detta.
Vi behåller självklart Å som destination men till nästa säsong kommer vi ha 8 st Arronetbåtar på plats i Å och möjlighet för 2-bädds-, 4-bädds-, 6-bädds-och 8-bäddshytter.

Intresset för fisket i området kring Å är dock större än någonsin, vilket inte minst märks på bokningsläget. För att möta den stora efterfrågan som finns bland er kunder, har vi agerat och knutit upp ett samarbete med Lofoten Rorbu Hotell som ligger i Sörvågen, endast ett par minuter med båt ifrån Å.

Här har vi startat ett nytt samarbete där vi kommer placera 3 st Arronetbåtar samt Guidebåten inför säsongen 2021.
Detta betyder alltså att vi totalt sett kommer utöka vår kapacitet med 2 båtar inför nästa säsong i området.

På campen i Sörvågen  erbjuder vi boende i hytter av charmig nordnorsk stil. Här finns både 2-bäddshytter och 4-bäddshytter att erbjuda och hytterna ligger mysigt beläget i den väderskyddade hamnen med båtarna förtöjda alldeles nedanför. Våra 4-bäddshytter har två sovrum med två sängplatser per rum, en toalett med dusch och ett större allrum med soffa, köksavdelning och matbord där man kan avnjuta goda middagar och något gott att dricka på kvällen efter avslutat fiske.

Våra 2-bäddshytter kommer främst användas till guidebåten där det ofta är sällskap av färre personer som bokar men kan även användas av en grupp på 3-4 personer som reserverar.
Dessa ligger intill varandra med en dörr emellan så att man enkelt kan passera och umgås om man önskar men önskas en avskild atmosfär kan denna dörr hållas stängd.
Varje 2-bäddshytte har ett separat sovrum och ett allrum med fullutrustat kök samt toalett och dusch.
Med andra ord bor man alltså 2 personer per hytte men har möjligheten att äta tillsammans och umgås om man är ett sällskap på 3-4 personer, vilket vi vet är viktigt för helhetsupplevelsen.

I anslutning finns också en restaurang som är mycket populär och erbjuder mat utav högsta kvalité i en väldigt trevlig atmosfär med utsikt över havet. Denna är välbesökt under säsongen utav både fiskare som förbipasserande turister och har snabbt skapat sig ett mycket gott rykte tack före en spännande meny och stort dryckesutbud.

Vid bryggan finns möjlighet att filéa sin fisk och frysrum samt torkrum ligger alldeles i anslutning till hytterna. På campen finns också en fiskeshop där du kan köpa nödvändiga beten, krokar och tillbehör och hyra både flytoverall och fiskeutrustning om du önskar detta. På plats finns guider som erbjuder högsta tänkbara service.

Närheten till matbutiken i Sörvågen medför möjligheten att promenera istället för att ta bilen om man så önskar men här finns så klart en bil till utlåning om man önskar. Med endast ett par minuter längre båtfärd är avståndet i princip detsamma och man når samma heta fiskeplatser som vi normalt sätt fiskar ifrån som vi normalt sätt fiskar ifrån när vi utgår från Å.

Den lediga kapaciteten uppdateras löpande på hemsidan och ni kan läsa mer om Sörvågen här!
http://nordic-sea-angling.se/destinationer/sorvagen/

Vi önskar er varmt välkomna till Sörvågen nästa år.