Veckosummering med 3 gånger 180cm+ från Havøysund och mycket mer!

Det heta sensommarfisket i Havøysund har verkligen börjat komma igång! Veckan har bjudet på blandat väder från varma sydliga vindar och spegelblankt hav till starkt kuling och skyfall.
Trots vädret har vi haft en trevlig mix med allt från bra torskfiske där vissa båtar under veckan prickade in både sjukt mängdfiske samt flera fina 15kg+ torskar med topp på 23kg under veckan! Den ena dagen var vi begränsade till närområdet, då valde guidebåten och några båtar att fiska spätta där de lyckades fånga ett gäng fina med topp på över 2kg!

Några andra båtar testade istället på flundrafisket i närområdet där en båt lyckades landa en på 119cm, 148cm samt en på 158cm och då endast några få distans från campen. Inte nog med det så lyckades en båt att lura upp en grym flundra på 180cm från närområdet också! Så det är inte alltid man behöver åka långt för att komma i kontakt med dessa giganter!
Sista dagen valde två båtar att gå på stort och efter endast 1 timmes fiske så fick jag rapport om veckans toppfisk på hela 185cm till Alexander Jeanson! Vi lyfter såklart på hatten och gratulerar ännu en gång till en drömfisk!

Att de sedan landade en på 156 samt en på 140 samt någon i mindre kaliber gjorde ju inte saken sämre! Snacka om en grym avslutning på veckan!
Vi hade också ett annat grymt gäng med Tony Lindqvist i spetsen som testade ett helt nytt ställe som vi aldrig tidigare har testat. Och redan på första driften landa dom en flundra på 147cm och andra driften en på 157cm! Ännu ett bevis om vilket fantastiskt stort fiskeområde vi har här i Havøysund!

Nu laddar vi för en ny vecka här i Havøysund!

//Johan Mikkelsen & Douglas Dahlberg