Monsterflundra i Nappstraumen!

Sista tiden har präglats av vansinniga mängder med fisk på norrsidan av Nappstraumen. Otroliga mängder av stor sej har invaderat området och lyckas man få igenom sina beten genom dessa massiva stim så gapar en stor torsk över betet strax ovanför botten. I onsdags så anlände ett nytt gäng till campen. Just nu har vi både gäster från både Sverige, Litauen, Tyskland och Ukraina. Torsdag morgon drog merparten av båtlagen ut mot nordsidan där fisket var lika grymt som vanligt!

Alla båtlagen fångade bra med stor fisk, men bäst lyckades Svenskarna som hade torsk upp till 19 kg och sej upp till 14 kg. Mitt bland alla dessa stora torskar och sejar så klev det på något riktigt stort på Mats Thuressons jigg… Efter ca. 40 minuters stenhårt fightande där 3 man i båtlaget fick hjälpas åt så kunde man säkra en hälleflundra på hela 210 cm vid båtkanten! Nytt säsongsbästa i Nappstraumen och Teamwork när det är som allra bäst!

Hälsningar  från // Calle