Gigant #3 och året först Marulk på Å


LÅNGTIDS PROGNOSEN  visade fin väder, och veckan inledes riktigt starkt. Redan den första kvällen med dem nya gästerna, så kom alla in me stora leenden.Stora torskar mellan 12-19 Kilo och nästan alla båtan hade fångat flera hällefludror topp på 128 cm den dagen, Stämningen var riktig go och folk va taggade för kommande vecka 
VECKAN fortsatte med strålande solsken och två dagar med lång tur stor på skemat.Väl På plats så tar det inte lång tid innan folk börjar raporterar  mellan  båtarna, fin fina stor storskar på hela 22 kilo och flera på 10-20 kg. Även några flina flundror kom upp som vista sig va riktig starka och folk hade fått kämpat. och glädjen mellan båtarna vart sjukt bra.STOR SEJ även den  har visat sig från sin bästa sida.Fisket har varit underbar dem sista veckorna, då spin fisket efter sejen har varit magiskt då dem nästan sliter spöt ur näven på en varje gång , starka fiskar upp till 16 kg.Även året första Marulk har landats som togs under ett flundra pass.riktigt cool bonus fisk eftersom det kanske kommer en eller 2 per år mellan alla kamper.

Sista dagen så börjar folk rulla in, efter det sista fiske passet och nästan alla har spenderat dagen på hällefludra.Många landade  fina flundror och många tog nytt pb.MEN en båt hade det bästa fisket dem någonsin kunnat drömma om.DÅ dem inte kunde förstå det själva,,Martin som är han första tur upp till Norge hade två brutala spö böj under dagen, första flundran som kom upp va på hela 147 cm och Martin kunde inte tro sina ögon glädjen va magisk.30 min senar efter releasen på fisken, känner Martin litet små pet på sin sej som han metar med, rullen börjar ticka och han gör ett tungt mothugg och spöt böjer sig in till korken.Hasse och gänget fattar ingen en mosterflundra till på kroken.Fisken gör några sjuka rusningar och men efter 20 min så landade dem årets  GIGANT #3 PÅ HELA 205 CM

Tight lines!

Tobias, Alex & André